Onze huisregels

In- en uitchecken

Op de dag van uw aankomst heten wij u welkom tussen 16u00 en 18.00u. (of na afspraak). De inschrijvingsformaliteiten worden geregeld. Beide suites liggen op de eerste verdieping. Indien u dit vraagt, brengen we graag uw bagage naar uw suite.

Op de dag van uw vertrek kunt u over de kamer beschikken tot 12u00 ’s middags.

Reservaties

U kunt reserveren per telefoon of per mail. Reserveren is noodzakelijk en wordt definitief na de betaling van uw verblijf. We verwachten uw betaling per overschrijving binnen de 7 dagen na reservering.

Ontbijt

Het ontbijt staat klaar in de ontbijtruimte op het uur dat werd besproken bij het inchecken. Dit tijdstip ligt tussen 07u.00 en 10.00u. ‘s ochtends. Een ander tijdstip is mogelijk na overleg. Bij mooi weer serveren wij graag het ontbijt op het terras. Eventuele allergieën, graag vooraf melden!

Sleutel

Bij het inchecken geven wij u de sleutel van uw suite. Deze sleutel past ook op de inkomdeur van ons gastenverblijf. Bij het uitchecken en voor het verlaten van het pand, wordt de sleutel teruggegeven.

Huisdieren

Met het oog op het comfort van andere gasten zijn huisdieren niet toegelaten.

Hygiëne

Op de trap en de nachthal ligt tapijt. Op de vloer van beide suites ligt natuurparket. Op de vloer van beide badkamers ligt kurk.  We vragen u om wandelschoenen en laarzen bij de daarvoor voorziene schoenrekken achter te laten. Er liggen huispantoffels die binnen kunnen worden gedragen en bij uw vertrek kunnen worden meegenomen.

Brandveiligheid

Uw veiligheid staat voorop. In het huis hangen rookdetectors en brandblusapparaten.

Wij vragen daarom:

  • Niet te roken in het huis;
  • Geen kaarsen aan te steken, de kaarsen zijn er ter decoratie.

Verantwoordelijkheid en schade

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het verlies of enige schade aan goederen.