Kamer 1

Van Gogh

De Van Gogh-suite is een zeer ruime tweepersoonskamer (61 m2)  op de eerste verdieping met een gerieflijke badkamer, een infrarood sauna,  een gezellig zitje, en als het weer zich daartoe leent, een eigen terras in onze tuin.

In de suite staat een ruim bed met dubbele boxspringmatras (2X90 cm bij 200 cm). We bieden een zo groot mogelijk slaapcomfort door in individuele matrassen te voorzien.

Er is een televisietoestel en gratis wifi.

De ruime badkamer omvat een tweepersoonsbad, een douche en een toilet.

Wij kozen voor ‘Van Gogh’ als naam voor deze suite als herinnering aan de Nederlandse schilder. Zijn Nederlandse geboortedorp Zundert ligt vlakbij de Belgische grens, niet ver van Kalmthout. In de suite hangt een reproductie van ‘De sterrennacht’, een schilderij dat aanzien wordt als een van zijn grootste meesterwerken.

 

Prijs voor deze suite

Voor één nacht: 140 euro (inclusief ontbijt)

Vanaf de derde nacht: 120 euro (inclusief ontbijt)

Voor een midweek (5 dagen, geen weekend): 500 euro (inclusief ontbijt)

Kamer 2

Beethoven

De Beethoven-suite is een tweepersoonskamer (24 m2)  op de eerste verdieping met een aparte badkamer, een apart toilet, een gezellig zitje en, als het weer zich daartoe leent, een eigen terras in onze tuin.

In deze suite staat een zeer ruim tweepersoonsbed (180 cm bij 200 cm) inclusief ‘Tempur’-matras voor een aangenaam slaapcomfort.

Er is een televisietoestel en gratis wifi.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche.

Wij kozen voor ‘Beethoven’ als naam voor deze suite uit eerbetoon aan de componist die de laatste jaren van zijn leven letterlijk in stilte leefde. De muziek van het concerto ‘El silencio de Beethoven’ leverde ons de inspiratie voor de naam van onze B&B.

 

Prijs voor deze suite

Voor één nacht: 95 euro (inclusief ontbijt)

Vanaf de derde nacht: 75 euro (inclusief ontbijt)

Voor een midweek (5 dagen, geen weekend): 350 euro (inclusief ontbijt)